Kundeanbefalinger

Fornøyde kunder er vår beste referanse og vi strekker oss langt for å innfri deres forventninger. Vi sørger for å levere høy kvalitet og perfekt finish på vårt arbeid.

 

Oppussing av leilighet

Veldig fornøyd med arbeidet utført (alle tak, vegger, gulv byttet og malt). Pålitelig og effektivt arbeid med god kommunikasjon underveis. Kan sterk anbefales.


Legg parket og sette opp nye lister.

Jeg er veldig fornøyd med jobbet på soverommet, og vil ringe til F.Jonsson igjen når jeg trenger å pusse opp hjemme. Bra kommunikasjon og de tok seg tid til å gjøre en veldig god jobb.


Oppussing stue og kjøkken

Fredrik Jonsson har utført følgende arbeid: Plating av vegger, legging av gulv, montering av nytt innvendig tak og nye dører. Listing gulv, tak og vinduer. Montering av nytt kjøkken, produksjon av hyller og spesialtilpasninger. Fredrik Jonsson er: - Kunnskapsrik, allsidig og med pasjon for det han holder på med - Kostnadsbevisst, med god utnyttelse av materialer - En god og løsningsorientert rådgiver, som "rekker handen i været" og påpeker ting som vi ikke hadde tenkt på - En ryddig person som man kommuniserer godt med, og som det er trivelig å samarbeide med Arbeidet ble utført til vår fulle tilfredshet. Vi er over forventning fornøyd med resultatet. Vi planlegger å benytte ham videre.


Renovering stue og kjøkken (50 kvm)

Fredrik og sine tømrere og underentreprenører utførte en ganske omfattende renovasjon av vår stue, kjøkken (ikke innredning), to soverom og vaskerom (~80kvm). Dette innebar riving av gammel gips, omlekting (hvor nødvendig), ny isolasjon, nye stikkontakter og dimmere, gipsing, maling av vegger, gipsing av tak, nytt laminatgulv, utskifting og flytting av vinduer og en terrassedør, flytting av vask på kjøkken. Vi oppfattet Fredrik som troverdig, hardtarbeidende, flink til å lede prosjektet og styre underentreprenører (elektro, vvs og maler). Vi fikk gode råd underveis og han leverte i henhold til tidsplanen og budsjett til tross for at vi kom med endringer underveis. Kan absolutt anbefales.


Skifte stor skyvedør til terrasse

Vi er veldig fornøyd! Kommunikasjonen på forhånd var veldig ryddig og god. Arbeidet ble gjennomført raskt og effektivt og vi er kjempefornøyd med resultatet! Når arbeidet var gjort var det ryddet og kostet, alle spikerhull var malt over, alt var akkurat som det skulle være. Vi vil anbefale Tømrerfirma F.jonsson på det varmeste!


Bytte kjøkken, legge nytt gulv, plate og male vegger

Utførte jobben på en god måte. Håndterte uforutsette utfordringer svært godt og kom med forslag til løsninger underveis. Upåklagelig tilgjengelighet og kommunikasjon gjennom hele prosessen. Anbefaler gjerne firma til andre.


Skifte ytterdør, ett vindu i 2. etg og oppussing av soverom.

Fredrik skiftet ytterdør, ett vindu og monterte walls to paint plater, listet, la gulv og skiftet innerdør på ett soverom. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Vi hadde en del lister liggende etter å ha skiftet gulvet i resten av huset som vi lurte på om han kunne bruke, her var han veldig fleksibel og brukte de listene og trakk ifra prisen i tilbudet vi hadde fått. Han informerte oss på forhånd om at vi sannsynligvis måtte ha inn elektriker for å ordne med stikkontakter og lysbryter i etterkant pga walls to paint platene. Da vi kom på befaring hadde han ordnet dette for oss, helt kostnadsfritt pga arbeidet kom i gang noe seinere enn avtalt pga koronasituasjonen. Anbefales!